Wijnvriend, uw wijnspecialist

Over ons

Volg ons ook op twitter!  @wijnvriend

Online wijn bestellen
Online wijn kopen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, maar wel lastig. Wat is een lekkere wijn? Er zijn zo veel soorten wijn. Hou je van rode wijn, witte wijn, zoete wijn, mousserende wijn, franse wijn, spaanse wijn? Sauvignon blanc of Cabernet sauvignon? Bij ons kun je elke wijn bestellen.

Proef de Verleiding 
Hoe weet je nu welke wijn je lekker vindt? Gewoon: wijn online bestellen en proeven. Je kunt natuurlijk ook tijdens een wijnproeverij onze wijnen ontdekken. Voor onze wijnvrienden organiseren wij die regelmatig. Wil je met ons een proeverij organiseren voor jouw vrienden? Doen we. Bij deelname van minstens een dozijn vrienden maken wij een proeverij op maat. Of bestel nu een proefdoosje. Mail ons daarvoor op info@wijnvriend.com

Vriendelijke wijn voor vrienden, tegen een vriendenprijs.
We hebben de wijn webshop WijnVriend.com opgericht omdat vrienden, familie en kennissen dat wilden. Regelmatig vroegen ze ons, omdat we in de horeca werkzaam waren, of wij geen lekkere wijnen voor een leuke prijs wisten. Nou, die weten wij wel te vinden! Snuffel maar eens rond in deze digitale wijnkelder. We hebben regelmatig leuke wijn aanbiedingen. Wij pretenderen niet dat je er de meest exclusieve wijnen vindt. We hebben ook niet de meest goedkope wijn. Maar wel gewoon de beste wijn voor een vriendenprijs. We willen niet de grootste wijn webshop worden. WijnVriend.com is er voor onze vrienden en hun vrienden. Aan hoogdravend theoretiseren over wijn doen we niet.  Hou het simpel, nodig je vrienden uit en geniet van een goede fles wijn.

Peter & Erik

WijnVriend.com
Parnassialaan 15
2652 MB  Berkel en Rodenrijs
06-13454104